MAF

Møns amatørgeologiske forening

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/7/7/geomaf.dk/httpd.www/templates/geomaf2018_12/functions.php on line 199

Velkommen til MAF i 2022.

På denne side vil der blive vist de kommende arrangementer. Vi vælger i år at planlægge længere tid i forvejen, selvfølgelig med risiko for at der kan ske ændringer.

Klubaften, fredag, den 7. januar kl. 18.30 i Foreningernes Hus. Der fortælles og vises billeder fra Stenvennernes tur til Nordjyllands kalk og kridtlokaliteter.

Der serveres kaffe og kage. Medbring gerne dine seneste fund til bestemmelse og beundring. AFLYST:

 

Grundet coronasituationen er klubaftenen aflyst, men erstattes af en tur til Jydelejet og Klinten dagen efter: Lørdag, den 8. januar.

Vi mødes kl. 10.00 på P-pladsen ved Hunosøgård, Langebjergvej 1, 4791 Borre. Vi tager turen gennem Jydelejet og trappen ned på stranden, hvor vi skal se resterne af Store Taler skredet fra 2007 og vi går  nordpå langs Slotsgavlene. Ingen tilmelding. Gæster er velkomne. Medbring (varmt) drikke og madpakke og evt noget at sidde tørt på. Påklædning (varmt) efter vejret, og vind og vandtæt jakke. Ved tvivlsspørgsmål, så kontakt formanden på 2467 1920.

 

Klubaften, fredag, den 4. februar, kl. 18.30 i Foreningernes Hus. Grundet corona situationen AFLYST.

I stedet tager vi på tur søndag, den 6. februar til Møns Fyr. Vi mødes kl. 10.00 på P-pladsen for enden af Fyrvej, 4791 Borre. Vi tager på strandtur og går nordpå mod Gråryg trappen og går enten samme vej tilbage eller tager trappen op. Ingen tilmelding. Gæster er velkomne. Medbring (varmt) drikke og madpakke og evt noget at sidde på. Varm påklædning efter vejret, og vind- og vandtæt jakke. Er der spørgsmål, så kontakt formanden på 2467 1920.

 

Næste Klubaften er fredag, den 4. marts, (kl. 18.30) NB ny tid kl.18.00 i Foreningernes Hus. Er afholdt.

Vi ser på de nyeste bøger og der er lidt faglig underholdning. Sidste års manglende nummer af Raslestenen er nu udgivet og udleveres ved arrangementer eller omdeles / sendes.

Billeder fra Stenvennernes Tur til Nordjyllands kridt og kalklokaliteteter udskydes til generalforsamlingen.

Der serveres kaffe og kage. Medbring gerne dine fund

 

Generalforsamling. Der afholdes generalforsamling i Foreningernes Hus, Lørdag, den 26. marts kl. 12.00. Er afholdt.

Som sædvanlig serveres smørrebrød og drikkevarer. Ønsker du at deltage i spisning, skal der tilmeldes på 2467 1920, senest torsdag, den 24. marts. Indkaldelse med dagsorden fremsendes på mail senere, sammen med kontingentopkrævningen.

Lørdag, den 30. april, kl. 10.00. Tur med Trilobiten til Geocenter Faxe og Faxe ladeplads.

Nærmere oplysninger fremkommer senere. Tilmelding.

Tirsdag, den 3. maj, kl. 10.00. Tur med Trilobiten til stranden ved Næsgård. Mødested er Gl. Færgevej ved fyret. Tilmelding.

Lørdag, den 25. juni. "Kør selv/med" tur til Gram Lergrav og Museum. Endagstur, hvor vi regner med at få en guidet rundvisning. Også her tilmelding, men giv gerne besked om du regner med at ville med.

Tirsdag, den 7. juni, kl. 10.00  Strandtur med Trilobiten til Klodskov Strandvej. Mødested i svinger ved Klodskov strandvej 2, 4800. Tilmelding

Trilobitens tirsdagsture flyttes til Stubbekøbing Gl. Rådhus i tilfælde af regn.

 

Sommer: Sommerens ture kommer her når de er planlagt. Vi søger igen om at få en strandrensningstur, men i år er der på Møn kun Ulvshale og Råbylille strand, der kan vælges her på Møn. Ligeledes forventer vi at deltage i Vandrefestival, ligesom vi skal have et par offentlige ture, med fokus på tilflyttere.

Nyt: Vi har fået tildelt REN NATUR ruten omkring Råbylille. Rute 10. Dato fastlægges i efteråret, men bliver mellem 1. august og 23. oktober. Vi skal være min 8 deltager, børn velkomne. Ruten er ialt 6 km, men vi deler ruten op mellem os. Afleveringssted er Vængesgårdsvej og P-plades ved Bundgarnet

Ruten er mellem Vængesgårdvej og Råbyovedvej og som noget nyt skal vi også gennem Råbyovedskoven. Vi regenr med at gøre det ligesom sidste gang, hvor vi starter med lidt kaffe og brød og måske slutter vi af på Møn Is, hvis det kan lade sig gøre.

Efterår:

August/ september. Evt tur med Trilobiten til Stevns Kridtbrud

August/ september. Tur til Sorte Geomuseum i gedser. Vi forsøger at få en guide.

Trilobiten planlægger Studiemøder kl. 10.00, tirsdag, den 6. september, tirsdag, den 4. oktober og tirsdag, den 1. november

Lørdag, den 3. december er der Hamburg Stenmesse

 

Herudover.

Tur til Karlstrup kalkgrav. Dato ej fastlagt

Vandretur under vandrefestival. Dato ej fastlagt.