MAF

Møns amatørgeologiske forening

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/7/7/geomaf.dk/httpd.www/templates/geomaf2018_12/functions.php on line 199

Program for 2021

INDMELDING HER

Her kommer aktiviteterne for 2021.

Af hensyn til corona situationen er det vanskeligt ved langtidsplanlægge, så arrangementer vil ofte blive annonceret med kort varsel. Der vil altid blive udsendt mail om arrangementer. Er du ikke på mailisten, kan du komme dertil ved henvendelse til formanden.

Tur til Hesnæs:

Mødested: Hesnæs Havn. Bønnetvej 69, 4850 Stubbekøbing. For enden af ​​Hesnæsvej drejes mod havnen ad Bønnetvej.

Tidspunkt: Søndag, den 18. april, kl. 11.00

Foråret er med skiftende vejr og temperatur. Det skulle blive varmere, men vi har valgt Hesnæs, fordi der er læ ved den fremherskende vestenvind og der er tæt på P-plads.

Men som altid husk påklædning efter vejret, varmt drikke og madpakke. Vi glæder os til at se Jer igen.

Fællestransport. Det er den der kører, der aftaler med sine passagerer i forhold til coronasmitte. Er du smittet eller har du mistanke bliver du selvfølgelig hjemme.

Tilmelding. Der er ikke tilmelding, da det er usandsynligt at vi når op på max antal deltagere. Vi registrerer dog deltagerne med navn og telefonnummer.

 

Andre arrangementer:

Generalforsamlingen er udsat indtil vi må mødes indendørs igen.

Turen til Gram lergrav og museum bliver først når museet har åbnet for grupper og det er blevet sommer. Giv gerne tilsagn om du er interesseret i at deltage.

Geopølseaften bliver i august på Vestmøn. Nærmere information senere.

Kommende ture kommer på mail og på hjemmesiden.