MAF

Møns amatørgeologiske forening

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/7/7/geomaf.dk/httpd.www/templates/geomaf2018_12/functions.php on line 199

Program for 2021

INDMELDING HER

Her kommer aktiviteterne for 2021. Nyeste arrangementer står øverst på siden.

Af hensyn til corona situationen er det vanskeligt ved langtidsplanlægge, så arrangementer vil ofte blive annonceret med kort varsel. Der vil altid blive udsendt mail om arrangementer. Er du ikke på mailisten, kan du komme dertil ved henvendelse til formanden.

Næste strandtur er lige på trapperne. Hold øje med siden, eller meld dig til maillisten, hvor alle arrangementer og nyheder kommer.

 

Klubaftener er normalt torsdage aftener i vintermånederne, men vi overvejer at flytte dagen til en fredag aften, af hensyn til dem der normalt kun er hernede i week-enden.

Det har tidligere været første torsdag i december, men det bliver for tæt på Hamburg turen, så vi overvejer en anden dag. Nærmere følger.

Klubaften i december aflyses, så første klubaften planlægges til primo januar.

Sæt fredag, den 7. januar 2022, kl. 18.30 i kalenderen. Her skal vi se billeder og høre om Stenvennernes tur til nordjyllands kridt, kalk- og moler formationer, hvor også MAF medlemmer deltog. AFLYST.

I stedet tager vi en tur til Jydelejet og får lidt motion ovenpå jul og nytår.

Mødested P-pladsen ved Hunosøgård, Langebjergvej 1, Borre. Kl. 10.00. Vi går gennem Jydelejet og en tur på stranden, hvor vi skal se resterne af Store Taler skredet fra 2007. Som nu kun er passabelt ved lavvande, grundet høje skrænter og ler/mudder. Medbring påklædning efter vejret og lidt at drikke og spise. Og vi skal selvfølgelig finde lidt fossiler inden turisterne kommer. Spørgsmål så kontakt formanden på 2467 1920. Ingen tilmelding, du kommer bare.

 

AFLYST: Stenmesse i Hamborg. Endags bustur med Stenvennerne, Københavns stenklub, Lørdag, den 4. December.

Har du ikke været på en af de store stenmesser, venter der dig en oplevelse. Og her er alt  tilrettelagt  for dig, så det eneste du skal, er at prøve at modstå at købe dig fattig i alle de fantastiske fossiler, sten og mineraler. Medbring gerne Euro, da der kan være nogen der kun modtager kontanter. Se mere på www.minerale-messe.de.

Der bliver opsamling på Farø kl. 7.30 og der er hjemkørsel til aften. Der er plads til 43 deltagere, som fordeles efter først til mølle princip. Deltagerprisen er kr. 500,- og MAF giver tilskud til billetten.

Kontakt MAF formanden på 2467 1920, gerne SMS, snarest hvis du vil deltage.

 

 

Tur på Vestmøn, Lørdag, den 16. oktober, kl. 10.00 til Brøndegårdsvej 8, 4792 Askeby. Er afholdt.

Vi skal høre Kurt Schierup fortælle historien om indsamling af tang langs de mønske kyster i tidligere tider og i dag.

Vi afslutter med en strandtur.

Det bliver en offentlig tur, hvor gæster er velkomne herunder inviterede tilflyttere.  

Husk madpakke og drikkelse og påklædning efter vejret. Der er mulighed for at opholde sig indendørs under fortællingen om tangen.

Se mere om tang på hjemmesiden: www.moentang.dk.

 

Fossilernes dag i Faxe, Lørdag, den 23. Oktober, kl. 10 - 17,  på Geomuseum Faxe. Er afholdt.

MAF har en stand sammen med andre stenklubber og amatørgeologer, hvor der vises nye fund og andet af geologisk interesse.

Mødested er flyttet til Kulturmuseum Øst, Rådhusvej 2, 4640 Faxe. Har du lyst at hjælpe på standen, hører jeg gerne fra dig.

Entre voksne kr. 50, pensionister kr. 50, børn under 18 år gratis. MAF giver tilskud til entre for medlemmer.

Andre arrangementer:

Geocenter Møns Klint lukker med udgangen af oktober, så har du ikke været der i år, kan du stadig må det. Vil du besøge Geocenteret og har du ikke modtaget din billet fra MAF, så kontakt formanden.

Andre ture:

Turen til Gram udsættes til næste år.

 

Afholdte arrangementer og ture: 

Tur til Hvide Klint. Søndag, den 26. september kl. 10.00. Er afholdt.

Mødested til enden af Ørebækvej, 4780 Stege. 

Vi genser Hvide Klint og hører lidt om hvad der gør denne klint interessant. 

Medbring madpakke, drikkelse og tøj efter vejret. Varighed 2-3 timer.

Vandretur fra Liselund til Pomlerende. Søndag, den 29. august, kl.10.00. Er afholdt.

Mødested: P-pladsen ved Liselund slot. Langebjergvej 4, 4791 Borre

Vi tager trappen til stranden og tager kysten til Pomle Rende, en tur på ca. 2,5 km og det samme tilbage igen. Der kan også vælges på gå tilbage på hånd egen skoven. Ingen tilmelding. Husk madpakke og drikkelse til ture. Turen kan få lidt strabadserende, da der på strækninger gås på strandvolde, og der kan være væltede træer på tværs.

Undervejs fortælles om geologien og om seværdighederne på turen.

 

Geopølseaften.  Torsdag, den 12. August. Kl. 18.00. Er afholdt.

Tilmelding til formanden senest tirsdag, den 10. august på 2467 1920, gerne SMS.

Mødested på Lusmosevej 29, 4792 Askeby

 

Tur til Møns Klint. Lørdag, den 29. maj, kl. 10.00. Er afviklet.

Mødested: P-pladsen ved Møns Fyr. Fyrvej 5, 4791, Borre.

Vi tager stien mod stranden og går mod klintepartierne Hundevæng, Hvidskud, Syejlebjerg og Gråryg, hvor man kan vælge på tage tilbage eller stranden. Husk madpakke og drikkelse. Gæster er velkomne.

Generalforsamling, Søndag, den 6.juni, kl. 12.00 i Foreningernes Hus. Rødkildevej 9, Lendemarke. Er afviklet.

Dagsorden ifølge vedtægterne. Der serveres smørrebrød og drikkelse. Vil du at deltage i spisning, er der tilmelding til formanden på mail: info@geomaf.dk eller SMS på 2467 1920, senest fredag, den 4. enebær.

Coronapas 1000 000 00 Der skal være i brug. Billetter til Geocenter udleveres. Nye medlemmer.

 

Tur til Hesnæs: Er afviklet.

Mødested: Hesnæs Havn. Bønnetvej 69, 4850 Stubbekøbing. For enden af ​​Hesnæsvej drejes mod havnen ad Bønnetvej.

Tidspunkt: Søndag, den 18. april, kl. 11.00

Foråret er med skiftende vejr og temperatur. Det skulle blive varmere, men vi har valgt Hesnæs, fordi der er læ ved den fremherskende vestenvind og der er tæt på P-plads.

Men som altid husk påklædning efter vejret, varmt drikke og madpakke. Vi glæder os til at se Jer igen.

Fællestransport. Det er den der kører, der aftaler med sine passagerer i forhold til coronasmitte. Er du smittet eller har du mistanke bliver du selvfølgelig hjemme.

Tilmelding. Der er ikke tilmelding, da det er usandsynligt at vi når op på max antal deltagere. Vi registrerer dog deltagerne med navn og telefonnummer.